Lidt om bryllup og foredrag

Til et rigtig flot bryllup hører jo ikke kun en god fest, men også den rigtige “udklædning”. Det er let nok med brudgommen, når man altså har bestemt sig for niveauet: Skal det være kjole og hvidt, eller kan et almindeligt, pænt jakkesæt gøre det? Når først den beslutning er taget, går indkøbet som regel hurtigt og smertefrit.

Langt mere tid bruges der på en brudekjole, for den skal selvfølgelig være det helt store skrud, som kan få bryllupsgæsterne til at tabe både næse og mund. Og der bruges i de fleste tilfælde også langt flere penge på brudens outfit end på gommens. Brudekjoler er en dyr fornøjelse til ofte mange tusinde kroner, og det er selvfølgelig især dyrt, fordi kjolen i mange tilfælde kun bruges denne ene gang.

De moderne, elektroniske medier som fjernsyn og internet har ændret dagligdagen for os alle sammen, hvis man sammenligner med tilværelsen for et halvt århundrede siden. Begge medier har udvidet vores horisont i en grad, der er svær at fatte. Via tv får vi dugfriske nyheder fra hele verden næsten i samme øjeblik, som begivenheden har fundet sted. Internettet bruger vi til at hente specifikke oplysninger, som vi lige står og mangler, og det er næsten umuligt at komme i en situation, hvor man ikke på internettet kan finde de oplysninger, man efterspørger.

For tidligere generationer var verden anderledes. Skulle man have udvidet sin horisont, måtte man få sin viden direkte fra andre mennesker ved hjælpe af foredrag. Den situation var baggrunden for de mange foredragsforeninger, som eksisterede for nogle årtier siden.

Diverse links: MeabcoMeabco

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s