Internationalt reklamebureau med jysk humor

Reklamebureau Hoeg2 i Hadsund er det lille reklamebureau med den store sjæl. Vi kalder os også et internationalt reklamebureau med jysk humor.

Kræver dette en forklaring?

Vi er et “lille” reklamebureau med 4 medarbejdere og 100m2. Pernille Stender, som ofte kaldes chefen, da det er hende der holder os i ørene. Lisbet Holmriis er den kreative direktør, som har styr på alle de kreative ting. Så er der Thomas Lindby som er huset grafiker og yngste mand, Thomas har også en blog om grafisk design. Sidst men ikke mindst, er der undertegnede Lars Bachmann. Jeg arbejder med søgemaskineoptimering, online markedsføring og står for udvikling af husets CMS system, samt webudvikling generelt.

Vi har en stor sjæl i det vi brænder for reklame og markedsføring, både offline og online. Vi er et internationalt reklamebureau, da vi har kunder i hele landet, men også arbejder ud over grænserne til blandt andet England, tyskland, norge og sverige. Både med søgemaskineoptimering, online markedsføring, TV reklamer, og markedsføring generelt.

Vi elsker dog at bruge den jyske humor, da vi alle er inkarnerede nordjyder (Bortset fra chefen som oprindeligt er Københavner).

Så er den ged barberet 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s