Bliv online med Hoeg2edit

Nyhed fra Reklamebureau Hoeg2

Reklamebureau Hoeg2 tilbyder nu et helt nyt websystem, der gør det lettere for såvel virksomheder, foreninger og privat personer at opdatere deres hjemmeside.

Vi kalder produktet Hoeg2edit, det er et super brugervenligt system, der ikke kræver forudgående kendskab til programmering. Det er hurtigt og nemt at opdatere en hjemmeside, indsætte forskellige tekster og billeder og få præcis dét udtryk, som man ønsker.

Fordelene ved Hoeg2edit er mange, men nedenfor beskrives nogle udvalgte. De overordnede nøgleord ved websystemet er – Fantastisk brugervenligt og billigt!

Du kan let med Hoeg2edit oprette alle de sider, som du ønsker din hjemmeside skal indeholde. Den etablerede menustruktur er inddelt i to niveauer – hovedmenu og undermenu. Inddelingen er med til at skabe en god struktur og en brugervenlig hjemmeside.

Hoeg2edit gør det meget nemt at opdatere og redigere i de nuværende tekster og billeder. At du selv har muligheden for at redigere i din hjemmeside gør, at du ikke altid er afhængig af IT eksperter, der måske ikke lige har tid, når dit problem er størst. Så er det meget passende, at du selv kan redigere i hjemmesiden, når du har tid. Vi laver grunddesignet – du opdaterer tekst og billeder.

Et vigtigt parameter for at have en hjemmeside er, at den kan findes i søgemaskinerne. Hoeg2edit er opbygget således, at søgemaskinerne får ’øje’ på din hjemmeside. Jo flere der har mulighed for at se din hjemmeside, jo større er dine eksponeringsmulighederne.

Gennem søgemaskineoptimering er Hoeg2edit medvirkende til, at du får de bedste placeringer på søgemaskinerne.

Et ikke uvæsentligt aspekt omkring Hoeg2edit er, at det er utrolig billigt. Det koster kun 4995 kr. at få oprettet en hjemmeside, uden begrænsninger, optimeret til søgemaskinerne, og ikke mindst et professionelt grundlayout lavet af de bedste fagfolk.

Slå derfor til nu – Ring og hør mere om Hoeg2edit på 98 58 52 48, eller se mere lige nu på www.hoeg2edit.dk.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s