Kunstige negle

Hos reklamebureauet Hoeg Reklame og Marketing er vi i disse dage ved at færdiggøre en hjemmeside for Klinik Monroe i Randers.

Monroe er en "Wellness klinik", som laver kunstige negle, gelenegle, fodbehandlinger, ansigtsbehandlinger, kort sagt alt inden for wellness.

Så hvis du bor i nærheden af Randers og trænger til at forkæle dig selv eller din nærmeste, så er klinikken absolut et besøg værd.

Her kan du læse deres egen beskrivelse af Monroe.

Velkommen til M. Monroe – en moderne skønhedsklinik, beliggende i dejlige lokaler centralt i Randers.
Vi er 5 piger ansat i klinikken, hvoraf 4 af os har været med fra starten. Dette er bl.a. en af grundene til at vores kunder kommer igen og igen.
Hos os er du sikker på at have ”din egen faste” kosmetolog. Hos Monroe har vi et ekstremt højt fagligt niveau, både hvad angår det arbejde vi udfører og den rådgivning vi kan tilbyde om de plejeprodukter vi forhandler. Så har du et ”problem” du ønsker hjælp til, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Grundpillen i vores klinik er gelenegle. Gelenegle er et beskyttende lag der bliver lagt over din egen eksisterende negl, for at beskytte denne og undgå at den knækker eller flækker. Nogle kalder det kunstige negle, vi kalder dem flotte og velplejede.
Læs mere under gelenegle, eller kom forbi og kig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s