Jamie Olivers verdensnyhed kommer til Danmark

Hoeg Reklame & Marketing står for lanceringen I Danmark af Jamie Olivers nye opfindelse Flavour Shakeren.

Madkunstneren Jamie Oliver har overført sine kreative og anderledes evner fra køkkenet til tegnebordet. Han har designet et helt nyt produkt, kaldet The Jamie Oliver Flavour Shaker™. Det er første gang, at den anerkendte unge englænder ikke alene har lagt navn til et produkt, men også deltaget i udvikling, design og materialevalg.

Hvad en Flavour Shaker?
Ja, navnet fortæller det jo næsten – en »smagsryster«. Flavour Shakeren skal afløse den velkendte morter, men rummer også et væld af andre muligheder, specielt når det gælder dressinger og tapenader. Flavour Shakeren er således designet til at knuse, male, mikse, purere, blande og frigive smagsstoffer fra hele krydderier, urter, hvidløg, nødder, citrusskal og lime- og laurbærblade. På få sekunder er det nemt at kreere og tilføje sin egen smag til alle slags madretter både til hverdag og fest.

Jamie Oliver anbefaler den blandt andet til at lave tapenade til bøffer og stege, spændende marinader og anderledes dressinger til salater, aromatiske blandinger til kager og desserter. Kun fantasien sætter grænsen.

Det er nemt!
Flavour Shakerens patenterede og indbydende design omfatter en todelt beholder med en keramisk kugle. Det er denne kugle, der rystes (shakes) rundt og giver den malende og stødende effekt. Alt hvad du skal gøre, er at komme ingredienserne i sammen med keramikkuglen, skru halvdelene sammen og ryst shakeren kraftigt. Det smarte design gør, at det er muligt både at bruge våde såvel som tørre ingredienser.

 

 

Forårets og sommerens suveræne gaveidé

The Jamie Oliver Flavour Shaker™ er den ideelle gaveide – både til kvinder og mænd. Den kan give hverdagsmadlavningen et spændende løft, sikre prikken over i’et til festmiddagen og sidst men ikke mindst, så bliver den uundværlig, når grillsæsonen snart starter. Enhver grillentusiast vil byde Flavour Shakeren velkommen som en trofast ven på grillbordet.

Flavour Shakeren vil derfor også blive eksponeret kraftigt op til Fars Dag (5. juni). Produktet er en sjov og anderledes gave, ikke bare til (far)manden, der har alt – men også til manden, der på dette tidspunkt har fået varmet godt op under grillen!

Storstilet markedsføring

Produktet vil i løbet af foråret og sommeren blive markedsført intenst. Følgende markedsføringstiltag er allerede planlagt:

• Uge 18 og 19: En solid to ugers TV kampagne på henholdsvis TV2 og TV2 zulu.
• Hele maj måned: Bannerannoncering på http://www.tv2.dk.
• Annoncering i udvalgte aviser, ugeblade og månedsmagasiner.

F&H of Scandinavia bag produktet i Danmark

Jamie Oliver har samarbejdet med det engelske firma William Levene om udviklingen af produktet. Virksomheden står bag udviklingen af en række velkendte produkter i husholdningen.

I Danmark er det F&H of Scandinavia i Viborg, der distribuerer og markedsfører produktet til isenkrambutikker og dagligvarebutikker. Den danske vejledende udsalgspris vil være 199,- kr. F&H of Scandinavia forventer sig meget af produktet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s